Известие

Collapse
No announcement yet.

Запитване!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Запитване!

Колеги досега си карах 146-цата но мисля да мина на ГТВ. Моля да ми кажете дали е добър избор. Кажете ми + и - на този автомовил.
    Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

И аз си мислех че ще ме надъхате! Гледам че много от гтв-тата раждат но до колкото разбирам се случва от предишен калпав ремонт! Искам да попитма кой мотор е по добър 1.8 или 2.0.
    Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

Първоначално публикувано от Rado_alfa146 Покажи съобщение
      И аз си мислех че ще ме надъхате! Гледам че много от гтв-тата раждат но до колкото разбирам се случва от предишен калпав ремонт! Искам да попитма кой мотор е по добър 1.8 или 2.0.
      Що за въпрос.....2.0......ама като се замисля 1.8 май до сега не е издъхнал?
      GTV с ново сърце и валчета .....много/100км.

Comment

Първоначално публикувано от Ivo Skoklev Покажи съобщение
        Що за въпрос.....2.0......ама като се замисля 1.8 май до сега не е издъхнал?
        Е не издъхнал зашото масово се кара 2.0
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Взимай смело, само си отваряй очите, че в бг максимата "Ефтиното е скъпо" май не се оправдава. Често се случва и "Скъпото да е скъпо". ГТВ-то е една от най-непрактичните коли които съм имал,а интересното е,че не искам да сменям.

п.с. Ако се поразровиш ,ще намериш всякаква информация за модела.
          Last edited by Доко; d.m.y г., 19:10.

Comment

Колеги насоката ми е към 2.0 155hp след 98 година. Само трябва да намеря моята!
            Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

Колата е супер за човек, който тарси нещо екстравагантно и евтино. Но частите са и малко скапи и то не чак толкова, но в сравнение с цената на колата.
              Най често срещани повреди:
              Разбита ходова част.
              Неработещи дебитомери.
              Течащи семеринги и гарнитури.
              „Мързелива” ламбда сонда.
              Блокирал термостат.
              „Люлеещи” обороти на празен ход при бензина.
              sigpicZaRiBeNa FeNkA

Comment

Първоначално публикувано от Rado_alfa146 Покажи съобщение
                Колеги насоката ми е към 2.0 155hp след 98 година. Само трябва да намеря моята!
                Трудно ще я намериш ,ако търсиш читава и аз обикалям по автокъщите и ..........
                Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

Ами да ви кажа по автокъщите читава много трудно по вероятно е тук форума да потърсите.
                  Alfa romeo GTVex
                  Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                  Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                  Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Запознат съм с дефектите на алфите все пак си имам 146! По автокъщите не търся изобщо. Един приятел ми търси хубавица в германия. А за форумските дето се продават да не се сърдят колегите ама малко зле ми се видяха иначе естествено че проверих първо наще
                    Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

Working...
                    X